RORomana ENRomana

Prezentare la Oradea la Spitalul Clinic Municipal “Doctor Gavril Curteanu”

15 Aprilie 2016

Neuromed continuă programul de activități științifice și în 2016. Astfel, în luna aprilie, Dr. Stanca Pleș, medic primar neurochirurg, Vicepreședinte Neuromed, împeună cu dr. Grațian Miclăuș, medic primar radiolog, Certificat level III SCCT, Diplomat CBCCT, și echipa de marketing a Centrului au susținut  o prezentare la Oradea, la Spitalul Clinic Municipal Doctor Gavril Curteanu. Au participat medicii secțiilor de Medicină Internă, Gastroenterologie, Hematologie și Radiologie. Dintre temele abordate enumerăm: Angiocoronarografia CT, RMN cord, Colonoscopia virtuală, scanarea la RMN a întregului corp, Spectroscopia și pachetul de neurodiagnostic.

În cadrul acestui eveniment s-au discutat corelarea aspectelor clinice cu cele imagistice, beneficiul investigațiilor speciale prin computer tomografie și RMN pentru diagnosticarea corectă a pacienților. În acest scop a fost folosită cazuistica de la Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed.

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.