RORomana ENRomana

Nou! Punct de recoltare pentru analize medicale la Neuromed.

15 Ianuarie 2020

Pentru a veni în ajutorul pacienților clinicii noastre, am decis să deschidem începand de azi în cadrul Policlinicii Neuromed un punct de recoltare pentru analize medicale în parteneriat cu Synevo România. Program recoltări: Luni – Vineri între orele 08:00 – 14:00. Telefon pentru informații 0751517670.

Rezultatele analizelor de laborator sunt un pas important în stabilirea diagnosticului.

Portofoliul Synevo cuprinde peste 2000 de investigaţii diferite de laborator precum hematologie, chimie, microbiologie, imunologie, alergologie, toxicologie, histopatologie, citologie, genetică şi biologie moleculară.

Ambulatoriul de specialitate Neuromed oferă servicii performante într-o gamă largă de specialități medicale: Nefrologie, Neurologie, Neurochirurgie, Cardiologie, Gastroenterologie, Chirurgie generală, Endocrinologie, Reumatologie, Ortopedie și Traumatologie, Psihiatrie și se pot face: ecografii cardiace, ecografiii de tiroidă, ecografii de abdomen și pelvis, ecografii Doppler, Holter ECG și Holter de Tensiune.

Pentru informații și programări sunați la următorul număr de telefon: 0256 292 637.

Ambulatoriul de specialitate Neuromed are sediul pe Bd. 16 Decembrie 1989, nr. 43.

Analize medicale

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.