RORomana ENRomana

Consultatii gratuite pentru timisoreni si jocuri pentru copii la Iulius Mall

06 Noiembrie 2014

Neuromed implineste anul acesta 15 ani de excelenta in imagistica, pe care doreste sa ii sarbatoreasca alaturi de pacientii sai, oferindu-le consultatii gratuite!

Dar, nu am uitat nici de cei mici! In perioada 7-16 Noiembrie 2014, Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed organizeaza concursul de desen pentru copii “Micutii inimosi”.

Pentru a participa la concurs, micutii trebuie sa deseneze la standul Neuromed din cadrul Expozitiei din Centrul Comercial Iulius Mall Timisoara. Desenele vor fi votate pe pagina de Facebook www.facebook.com/Neuromed.ro timp de sase zile si vor participa la extragerile zilnice organizate - Vineri, 07 Noiembrie 2014, ora 20:00, Sambata, 08 Noiembrie 2014, ora 20:00, Duminica, 09 Noiembrie 2014, ora 13:00. Acestia vor fi premiati zilnic cu jucarii si carti educative.

Castigatorii votati pe pagina de Facebook pot castiga premii inedite precum un echipament de ski, o pereche de patine de gheata sau o sanie.

Extragerile zilnice vor fi facute pe baza taloanelor extrase din urna de tombola, in timp ce marii castigatori vor fi desemnati in functie de numarul de voturi primite pana in ultima zi de concurs – 16 noiembrie 2014, la ora 23:59.

Pentru detalii complete, accesati site-ul Opinia Timisoarei

 

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.