RORomana ENRomana

De 5 ani, Neuromed și Neurorad sunt alături de femei prin campania „NU ignora cancerul de sân! Femeile dragi din viața ta merită să afle că sunt bine

12 Octombrie 2015

Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed și Neurorad lansează, pentru al cincilea an consecutiv, în luna octombrie, campania cu titlul „NU ignora cancerul de sân! Femeile dragi din viața ta merită să afle că sunt bine".

 

În luna prevenției cancerului de sân, femeile sunt așteptate la sediile celor două clinici pentru investigații de sân prin mamografii, ecografii și elastografii. 

 

Campania are ca scop atenționarea opiniei publice asupra prevenției și asupra șanselor de vindecare pentru fiecare femeie în parte, diagnosticată în mod corect și la timp. 

 

Fiecare dintre noi avem o mamă, o soție, o soră, o prietenă sau o bunică. Nu lăsa cancerul de sân să le scrie destinul și ajută-le să fie liniștite! 

 

Cancerul de sân se poate trata dacă este depistat în fază incipientă. O problemă reală o reprezintă însă teama de diagnostic, pe care femeile trebuie să și-o învingă. Pentru a le ajuta să vină la control, Neuromed și Neurorad le oferă drept cadou vouchere cu reduceri de până la 40% la investigațiile la sân prin ecografie, elastografie sau mamografie. Peste 2.000 de femei au beneficiat de controale în cele patru ediții ale campaniei lansată de Neuromed și Neurorad. 

 

Partea bună este că voucherele cu reduceri pot fi oferite tuturor persoanelor dragi din viața ta. Voucherele sunt valabile toată luna octombrie. 

 

Dacă în urma acestor investigații primare se descoperă vreo leziune, pacienta primește îndrumare către un medic specialist sau către investigații suplimentare prin RMN de sân sau puncție bioptică sân. 

 

Voucherele pot fi descărcate atât de pe pagina de Facebook a celor două clinici, cât și de pe site-ul Neuromed sau Neurorad, dar și direct din clinici. 

 

Pentru programări, Neuromed şi Neurorad pun la dispoziţie numerele de telefon:

 

0256.48.77.27 Clinica Neuromed – pentru investigații de sân prin ecografie, elastografie și mamografie.

0256.20.16.41 Clinica Neurorad – pentru investigație de sân prin mamografie.

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.