RORomana ENRomana

Neuromed lanseaza campania “Nu lasa cancerul sa-ti scrie destinul - Vino la control!”

28 Septembrie 2012

Din nefericire cancerul de san nu are varsta. Este intalnit atat la femeile tinere, cat si la cele in varsta, iar daca nu este depistat la timp, poate fi fatal. Statisticile arata ca in Romania, anual, peste 7900* dintre femei sunt diagnosticate cu cancer de san, dintre care sub 10% ajung sa fie diagnosticate într-o faza incipienta, cand sansele de tratare sunt maxime.

Octombie luna prevenirii cancerului de san!

Pentru a veni in sprijinul femeilor, Centrul de Diagnistic Imagistic Neuromed lanseaza in luna octombrie, campania cu titlul „Nu lasa cancerul sa-ti scrie destinul – Vino la control!” Aceasta campanie ofera femeilor posibilitatea de a-si face investigatii prin ecografie cu elastografie si mamografie, cu un pret redus de pana la 40%. In plus, daca in urma acestor investigatii primare se descopera vreo leziune, femeile sunt indrumate catre un medic specialist sau catre investigatii suplimentare prin RMN de san sau punctie bioptica. 

*Sursa: Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.

mai multe detalii

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.