RORomana ENRomana

Neuromed prelungeste campania de prevenire a cancerului de san

05 Noiembrie 2012

Dupa ce in luna octombrie 2012 Centrul de Diagnistic Imagistic Neuromed a lansat campania cu titlul "Nu lasa cancerul sa-ti scrie destinul – Vino la control", conducerea clinicii a ajuns la concluzia ca "o luna de lupta nu este suficienta pentru un razboi atat de mare." Acesta este motivul pentru care campania de prevenire a cancerului de san se prelungeste si in luna noiembrie.

In continuare, femeile interesate au posibilitatea de a-si face investigatii prin ecografie cu elastografie si mamografie, cu un pret redus de pana la 40%. In plus, daca in urma acestor investigatii primare se descopera vreo leziune, pacientele sunt indrumate catre un medic specialist sau catre investigatii suplimentare prin RMN de san sau punctie bioptica. 

Din nefericire cancerul de san nu are varsta. Este intalnit atat la femeile tinere, cat si la cele in varsta, iar daca nu este depistat la timp, poate fi fatal. Statisticile arata ca in Romania, anual, peste 7900* dintre femei sunt diagnosticate cu cancer de san, dintre care sub 10% ajung sa fie diagnosticate într-o faza incipienta, cand sansele de tratare sunt maxime.

*Sursa: Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.