RORomana ENRomana

Nou! Investigație prin Osteodensitometrie (DEXA) pentru depistarea osteoporozei, la Neuromed

15 Iunie 2020

Începând cu 15 iunie oferim pacienților clinicii noastre posibilitatea efectuării investigației prin Osteodensitometrie (DEXA) care este “standardul de aur” în măsurarea densității osoase.

Prin osteodensitometrie se poate pune diagnosticul de osteoporoză şi se poate evalua riscul de demineralizare osoasă în timp și de a stabili eficacitatea tratamentului pentru osteoporoză. Este o procedură simplă, nedureroasă și neinvazivă.

Osteoporoza descoperită din timp, poate preveni apariția fracturilor de fragilitate, mai ales la vârstnici.

Ambulatoriul de specialitate Neuromed oferă servicii performante într-o gamă largă de specialități medicale: Nefrologie, Neurologie, Neurochirurgie, Cardiologie, Gastroenterologie, Chirurgie generală, Endocrinologie, Reumatologie, Ortopedie și Traumatologie, Psihiatrie și se pot face: ecografii cardiace, ecografii de tiroidă, ecografii de abdomen și pelvis, ecografii Doppler, Holter ECG și Holter de Tensiune și punct de recoltare pentru analize medicale.

Pentru informații și programări sunați la următorul număr de telefon: 0256 292 637.

Ambulatoriul de specialitate Neuromed are sediul pe Bd. 16 Decembrie 1989, nr. 43.

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.