RORomana ENRomana

Pentru al șaselea an consecutiv, Neuromed lansează campania „Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!”

06 Octombrie 2016

Nu doar în luna octombrie gândul nostru trebuie să fie la mama, soția, sora, prietena, iubita noastră! Nu, acest gând trebuie să-l avem în fiecare zi.

Dar acum, în octombrie, trebuie să știți și să le spuneți tuturor ființelor dragi că, în luna octombrie, Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed lansează, din nou, campania „Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!”.

Campania, aflată în al șaselea an consecutiv, are ca scop atenţionarea opiniei publice asupra şanselor de vindecare pentru fiecare femeie în parte dacă este diagnosticată în mod corect şi la timp.

Depistat în faza incipientă, cancerul de sân se poate trata, însă, în primul rând, femeile trebuie să-şi învingă teama de diagnostic. Pentru a le ajuta să vină la control, Neuromed le oferă cadou vouchere cu reduceri de până la 40% la investigaţiile de sân prin ecografie, elastografie sau mamografie.

Iar pentru a putea transmite acest mesaj mai departe, oricine poate oferi în dar aceste vouchere cu reduceri pentru investigaţiile realizate la Neuromed. Reducerea este valabilă toată luna octombrie. Iar dacă în urma acestor investigaţii primare se descoperă vreo leziune, pacienta va fi îndrumată către un medic specialist sau către investigaţii suplimentare prin RMN de sân sau puncţie bioptică sân.

Voucherul se poate descărca de pe site-ul www.neuromed.ro

Pentru programări, Neuromed pune la dispoziţie următorul număr de telefon: 0256 48 77 27, pentru investigaţii la sân prin ecografie, elastografie şi mamografie (Neuromed).

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.