RORomana ENRomana

Premieră în lumea prezentărilor medicale de aparatură RMN Prezență Siemens la cel mai înalt nivel la Timișoara!

23 Noiembrie 2016

Reprezentanți la cel mai înalt nivel ai companiei Siemens s-au aflat la Timișoara în zilele de 11 și 12 noiembrie a.c. Evenimentul, organizat de Simens România, în colaborare cu Neuromed, a însemnat sesiune de prezentare a celor mai noi aparate RMN în prezența Dlui Wyncent Wong — Global Product Manager la Siemens, Dominik Panwinkler — Business Lead Magnetic Resonance - Central Eastern Europe & Poland și Vincent Le Couls — Regional Sales Support Magnetic Resonance - Europe, Middle East, Africa.

Pe parcursul celor două zile reprezentanți din șase țări — România, Germania, Serbia, Croația, Austria și Slovenia — au discutat despre noile tehnologii RMN și și-au împărtășit experiența din domeniu.

Dincolo de privilegiul unei asemenea organizări în premieră absolute la Timișoara, oaspeții au avut și privilegiul unei vizite ghidate a centrului Timișoarei, prilej cu care au aflat, cu încântare, câteva premiere europene din istoria Timișoarei.

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.