RORomana ENRomana

Valente importante ale medicinei in fata publicului si specialistilor

22 August 2012

Centru de Diagnostic Imagistic Neuromed si Serviciul de Ambulanta Neuromed au participat in perioada 30.03-01.04.2012 in incinta Iulius Mall, Timisoara, la expozitia medicala cu tema: "Valente importante ale medicinei in fata publicului si specialistilor".

La acest eveniment medicii radiologi si personalul Centrului de Diagnostic Imagistic Neuromed au explicat oamenilor, importanta investigatiilor de inalta performanta in computer tomografie si RMN in diagnosticul bolilor, experienta noastra si calitatea serviciilor oferite de noi. De asemenea s-a discutat importanta prevenirii cancerului de san, prin efectuarea de investigatii specifice (mamografia si ecografia de sani).

In cadrul acestui eveniment medicii radiologi de la Centrului de Diagnostic Imagistic Neuromed au efectuat gratuit pentru cei interesati, ecografii abdominale cu ajutorul unui ecograf performant Siemens.

Medicii de urgenta de la Serviciul de Ambulanta Neuromed au facut demonstratii de prim ajutor "Suportul vital de baza", deoarece gesturile efectuate în primele minute de la debutul urgentei sunt de o importanta vitala pentru supravietuirea victimei. Suportul vital de baza defineste secventialitatea acestor gesturi, salvand astfel vieti. E important ca fiecare dintre noi sa stie cum sa procedeze in situatii critice, deoarece aceste cunostinte pot salva vieti.

Deasemenea medicii nostri de urgenta, pentru cei interesati, au efectuat teste pentru glicemie, au masurat tensiuni arteriale si au efectuat investigatii EKG.

Pentru cei mici au fost organizate sedinte de face painting gratuit, au primit baloane si dulciuri, pentru a nu se plictisi cat timp parintii lor discutau cu personalul clinicii Neuromed.

La acest eveniment au fost distribuite urmatoarele materiale:

  • Pliante informative – serviciile de computer tomografie si RMN;
  • Pliante informative – Serviciul de Ambulanta Neuromed;
  • Pliante informative – seviciile de radiologie, ecografie si mamografie;
  • Pliante informative – punctia bioptica san ghidata ecografic;
  • Baloane inscriptionate cu Ambulanta Neuromed si Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed.

Vouchere gratuite:

  • Consult gratuit la domiciliu, efectuat de Serviciul de Ambulanta Neuromed;
  • Investigatii Ecografice.

In cadrul acestui eveniment s-au distribuit aproximativ 5000 de pliante informative pe fiecare serviciu si toate voucherele pentru investigatii.

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.