RORomana ENRomana

Vest Tim Medica 2-4 noiembrie 2012

02 Noiembrie 2012

Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed participa in perioada 2-4 Noiembrie 2012 la expozitia cu tema: "Valente importante ale medicinei in fata publicului si specialistilor" ce are loc in incinta Iulius Mall din Timisoara.

La acest eveniment medicii radiologi si personalul Centrului de Diagnostic Imagistic Neuromed prezinta vizitatorilor importanta investigatiilor de inalta performanta prin Computer Tomografie si RMN, in diagnosticul bolilor.

De asemenea medicii discuta cu cei prezenti despre importanta prevenirii cancerului de san, prin efectuarea de investigatii specifice (mamografie si ecografie de sani) pentru care beneficiaza de o reducere de pana la 40%.

In cadrul acestui eveniment medicii radiologi de la Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed efectueaza gratuit, pentru cei interesati, ecografii abdominale (in limita locurilor disponibile) cu ajutorul unui ecograf ultraperformant marca Siemens.

Medicii de urgenta ii ajuta pe cei interesati, cu investigatii EKG si teste gratuite de masurare a glicemiei si a tensiunii arteriale.

Cei mici se bucura de sedinte de face painting gratuit, baloane colorate si dulciuri pentru a avea parte de o experienta placuta, in timpul in care parintii lor discutau cu personalul clinicii Neuromed.

Programul investigatiilor gratuite in perioada 2-4 Noiembrie 2012 este:

  • 10.30-11.30 EKG si masurare tensiune arteriala
  • 12.00-13.00 Face painting copii
  • 13.00-15.00 Ecografii abdominale (in limita locurilor disponibile)
  • 16.00-17.00 EKG si masurare tensiune arteriala
  • 17.30-19.30 Ecografii abdominale
  • 19.30-20.30 Face painting copii (in limita locurilor disponibile)
multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.