RORomana ENRomana

Nu lasa cancerul de san sa-ti scrie destinul

Din nefericire cancerul de san nu are varsta. Este intalnit atat la femeile tinere, cat si la cele in varsta, iar daca nu este depistat la timp, poate fi fatal. Statisticile arata ca in Romania anual peste 9000 de femei sunt diagnosticate cu cancer de san, dintre care sub 10% ajung sa fie diagnosticate intr-o faza incipienta, cand sansele de tratare sunt maxime.

Ajuta femeile dragi din viata ta sa-si invinga teama de diagnostic!

Mama, sotie, sora, prietena sau bunica...Nu lasa cancerul de san sa le scrie destinul! Depistat in faza incipienta, cancerul de san se poate trata, insa in primul rand trebuie sa invingi teama de diagnostic. Ofera-le in dar, femeilor dragi din viata ta, reduceri de 15-40% pentru investigatiile la san efectuate la Clinica Neuromed.

Ce este cancerul de san?

Cancerul de san este o tumora ce se localizeaza la nivelul glandei mamare, cele mai frecvente forme de tumori canceroase purtand denumirea de - carcinom ductal si carcinom lobular.

Factori de risc

Antecedentele familiale, Consumul de anticonceptionale, Consumul de alcool si tutun

Cum se poate depista?

Palpeaza-ti sanii o data pe luna. Daca simti orice modificare de marime sau forma a sanului sau daca la atingere depistezi noduli pe suprafata sanului sau axilei, prezinta-te la control!

Depistat in faza incipienta cancerul de san se poate trata, insa in primul rand trebuie sa-ti invingi teama de diagnostic! Suna acum la 0256292637 Clinica Neuromed - pentru investigatii de san prin ecografie, elastografie si mamografie.

La Neuromed beneficiezi acum de o reducere de pana la 40% la investigatiile de san prin ecografie cu elastografie si mamografie. Iar daca in urma acestor investigatii primare se descopera vreo leziune vei fi indrumata catre un medic specialist sau catre investigatii suplimentare prin RMN de san sau punctie bioptica.

 

Programare

Neuromed Radiologie, Mamografie si Ecografie
Adresa: B-dul Liviu Rebreanu, nr. 104
Telefon: 0256292637

Neuromed RMN san, Spectroscopie RMN san
Adresa: B-dul 16 Decembrie 1989, nr. 43
Telefon: 0256292637

 


 

 

Nu mai sta pe ganduri, vino la control!

Pentru mai multe detalii contacteaza-ne.

 

Sprijina campania Neuromed

up

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.

down