RORomana ENRomana

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Centrul de diagnostic imagistic NEUROMED, in calitate de operatori de date cu caracter personal, asigura si respecta prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiaza de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau stergere a datelor, restrictionare a prelucrarii, dreptul de a se opune prelucrarii, dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Pentru exercitarea drepturilor legate de protectia datelor cu caracter personal, pacientii se pot adresa Responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal, la urmatoarea adresa de e-mail: dataprotection@neuromed.ro.

Documente utile

Impresionant! Toata admiratia si pretuirea fata de Domnul Dr. Ples si colectivul ce-l conduce, pentru... mai multe detalii

G.D.

O deosebita realizare a unor oameni indragostiti de meserie si cu respect pentru oameni.... mai multe detalii

Col. C.B.

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.