RORomana ENRomana

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Centrul de diagnostic imagistic NEUROMED, in calitate de operatori de date cu caracter personal, asigura si respecta prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiaza de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau stergere a datelor, restrictionare a prelucrarii, dreptul de a se opune prelucrarii, dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Pentru exercitarea drepturilor legate de protectia datelor cu caracter personal, pacientii se pot adresa Responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal, la urmatoarea adresa de e-mail: dataprotection@neuromed.ro.

Documente utile

Dear Dr. Ples, I wanted to express my appreciation about the signed copy of “Atlas of CT Angiography”.... mai multe detalii

L.D

Pe langa calitatea serviciilor oferite si seriozitatea cu care ne-a obisnuit de atatia ani, Neuromed... mai multe detalii

Dr. T.A.
Medic Primar Neurolog

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.