RORomana ENRomana

Termeni si conditii

SC M NEUROMED, cu sediul in Timisoara, B-dul 16 Decembrie 1989, nr. 43, inregistrata la Registrul Unic al Cabinetelor Medicale sub nr. 658406/30.08.1999 in calitate de proprietar al website-ului www.neuromed.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment, continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila.

Prin utilizarea serviciilor oferite de site-ul www.neuromed.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Termeni generali

 • 1. Neuromed poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara vreo notificare prealabila catre terte persoane.
 • 2. Continuarea utilizarii site-ului presupune ca sunteti de acord in intregime cu termenii si conditiile prezentate mai jos.
 • 3. Neuromed poate limita accesul pe site ori la anumite parti din site. Totodata, Neuromed poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, limitand accesul anumitor IP-uri, fara vreo notificare prealabila.

Continutul

 • 1. Continutul acestui site este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele prezente pe site (incluzand, dar fara a se limita la: texte, informatii, fotografii, date, preturi s.a. - generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
 • 2. Continutul text si foto al acestui site este protejat de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright, aplicabile in alte teritorii decat Romania.
 • 3. Imaginile prezentate pe site-ul www.neuromed.ro constituie se afla in proprietatea exclusiva a Neuromed, fiind protejate de Legea dreptului de autor din Romania precum si de dispozitiile privitoare la copyright.
 • 4. Este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vanzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afisajul public sau utilizarea in scop comercial a materialelor si a continutului site-ului. Folosirea materialelor si a informatiilor de pe site este permisa sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre Neuromed.
 • 5. Neuromed nu este raspunzator de eventualele prejudicii, litigii ce pot aparea in urma copierii, stocarii, modificarii ori transferului intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

Drepturi de autor

 • 1. Neuromed are toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
 • 2. Preluarea informatiilor de pe site-ul www.neuromed.ro este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un paragraf al continutului informativ si maxim o poza. La sfarsitul materialului de pe situl dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul "Citeste despre [titlul] pe www.neuromed.ro", cu link pe textul "[titlul], catre pagina www.neuromed.ro

Marci si Logo-uri

Utilizarea marcilor si a logo-urilor de pe site-ul www.neuromed.ro fara acordul scris al Neuromed, este interzisa. In urma incalcarii acestor drepturi, vom recurge la utilizarea prevederilor legislative in acest sens.

Obligatiile utilizatorilor la inregistrare

 • 1. Accesul la continutul online al site-ului www.neuromed.ro este liber.
 • 2. Pentru optiunea "Abonare la newsletter", utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul de inregistrare va contine informatiile de contact ale utilizatorului (numele, prenume, adresa de e-mail).
 • 3. Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la www.neuromed.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail.
 • 4. Neuromed isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe site.

Comportament pe site

Orice informatie pe care alegeti sa ne-o oferiti trebuie sa fie adevarata, actuala si completa. Sunteti de acord sa nu copiati sau sa reproduceti aspectul, design-ul sau stilul utilizate de site-ul nostru. Tehnologia si software-ul care stau la baza site-ului nostru sunt proprietatea Neuromed. Sunteti de acord sa nu copiati, modificati, imprumutati, vindeti, cesionati, distribuiti, transferati in alt mod orice drept la tehnologia sau software-ul care stau la baza site-ului nostru. Sunteti de acord sa nu modificati software-ul care sta la baza site-ul nostru, in orice mod sau sa folositi versiuni modificate ale software-ului, in scopul de a obtine acces neautorizat la site-ul nostru. Sunteti de acord ca nu veti utiliza site-ul nostru Web sau continutul acestuia pentru urmatoarele actiuni:

 • Defaimarea, abuzul, hartuirea, amenintarea Neuromed, a utilizatorilor www.neuromed.ro sau a oricarei alte entitati;
 • Inhibarea utilizatorilor de la folosirea zonei publice pe site-ul www.neuromed.ro;
 • Colectarea sau stocarea de informatii personale despre alti utilizatori;
 • Interferenta sau perturbarea bunei functionalitati a site-ului, server-ului sau retelelor noastre;
 • Transmiterea informatiilor care incalca drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale oricarei terte parti;
 • Intreprinderea de activitati ilegale.

Utilizarea site-ului nostru este supusa legilor existente si procedurilor legale aferente. Nimic din continutul "Termeni si conditii" nu va limita dreptul nostru de a ne conforma legilor existente si cerintelor referitoare la utilizarea, de catre dumneavoastra, a site-ului nostru Web.

Daca doresti profesionalism medical, poti apela cu incredere la echipa Neuromed. Colonoscopiile virtuale,... mai multe detalii

Dr. D.V.
Medicina generala

Am fost deosebit de multumit de amabilitatea si promptitudinea serviciilor. Cu ocazia unui consult la... mai multe detalii

H.W.

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.