RORomana ENRomana

Termeni si conditii

SC M NEUROMED, cu sediul in Timisoara, B-dul 16 Decembrie 1989, nr. 43, inregistrata la Registrul Unic al Cabinetelor Medicale sub nr. 658406/30.08.1999 in calitate de proprietar al website-ului www.neuromed.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment, continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila.

Prin utilizarea serviciilor oferite de site-ul www.neuromed.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Termeni generali

 • 1. Neuromed poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara vreo notificare prealabila catre terte persoane.
 • 2. Continuarea utilizarii site-ului presupune ca sunteti de acord in intregime cu termenii si conditiile prezentate mai jos.
 • 3. Neuromed poate limita accesul pe site ori la anumite parti din site. Totodata, Neuromed poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, limitand accesul anumitor IP-uri, fara vreo notificare prealabila.

Continutul

 • 1. Continutul acestui site este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele prezente pe site (incluzand, dar fara a se limita la: texte, informatii, fotografii, date, preturi s.a. - generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
 • 2. Continutul text si foto al acestui site este protejat de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright, aplicabile in alte teritorii decat Romania.
 • 3. Imaginile prezentate pe site-ul www.neuromed.ro constituie se afla in proprietatea exclusiva a Neuromed, fiind protejate de Legea dreptului de autor din Romania precum si de dispozitiile privitoare la copyright.
 • 4. Este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vanzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afisajul public sau utilizarea in scop comercial a materialelor si a continutului site-ului. Folosirea materialelor si a informatiilor de pe site este permisa sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre Neuromed.
 • 5. Neuromed nu este raspunzator de eventualele prejudicii, litigii ce pot aparea in urma copierii, stocarii, modificarii ori transferului intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

Drepturi de autor

 • 1. Neuromed are toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
 • 2. Preluarea informatiilor de pe site-ul www.neuromed.ro este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un paragraf al continutului informativ si maxim o poza. La sfarsitul materialului de pe situl dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul "Citeste despre [titlul] pe www.neuromed.ro", cu link pe textul "[titlul], catre pagina www.neuromed.ro

Marci si Logo-uri

Utilizarea marcilor si a logo-urilor de pe site-ul www.neuromed.ro fara acordul scris al Neuromed, este interzisa. In urma incalcarii acestor drepturi, vom recurge la utilizarea prevederilor legislative in acest sens.

Obligatiile utilizatorilor la inregistrare

 • 1. Accesul la continutul online al site-ului www.neuromed.ro este liber.
 • 2. Pentru optiunea "Abonare la newsletter", utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul de inregistrare va contine informatiile de contact ale utilizatorului (numele, prenume, adresa de e-mail).
 • 3. Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la www.neuromed.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail.
 • 4. Neuromed isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe site.

Comportament pe site

Orice informatie pe care alegeti sa ne-o oferiti trebuie sa fie adevarata, actuala si completa. Sunteti de acord sa nu copiati sau sa reproduceti aspectul, design-ul sau stilul utilizate de site-ul nostru. Tehnologia si software-ul care stau la baza site-ului nostru sunt proprietatea Neuromed. Sunteti de acord sa nu copiati, modificati, imprumutati, vindeti, cesionati, distribuiti, transferati in alt mod orice drept la tehnologia sau software-ul care stau la baza site-ului nostru. Sunteti de acord sa nu modificati software-ul care sta la baza site-ul nostru, in orice mod sau sa folositi versiuni modificate ale software-ului, in scopul de a obtine acces neautorizat la site-ul nostru. Sunteti de acord ca nu veti utiliza site-ul nostru Web sau continutul acestuia pentru urmatoarele actiuni:

 • Defaimarea, abuzul, hartuirea, amenintarea Neuromed, a utilizatorilor www.neuromed.ro sau a oricarei alte entitati;
 • Inhibarea utilizatorilor de la folosirea zonei publice pe site-ul www.neuromed.ro;
 • Colectarea sau stocarea de informatii personale despre alti utilizatori;
 • Interferenta sau perturbarea bunei functionalitati a site-ului, server-ului sau retelelor noastre;
 • Transmiterea informatiilor care incalca drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale oricarei terte parti;
 • Intreprinderea de activitati ilegale.

Utilizarea site-ului nostru este supusa legilor existente si procedurilor legale aferente. Nimic din continutul "Termeni si conditii" nu va limita dreptul nostru de a ne conforma legilor existente si cerintelor referitoare la utilizarea, de catre dumneavoastra, a site-ului nostru Web.

Pentru un medic, minunile sunt aici, in Timisoara, nu in ultimul rand prin entuziasmul si perfectionarea... mai multe detalii

M.G.

Impresionat este putin spus. Am ramas de-a dreptul uimit de complexitatea aparaturii si a posibilitatilor... mai multe detalii

C.D.

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.