RORomana ENRomana

De ce acest Atlas este foarte important si pentru pacientii Neuromed!

08 Septembrie 2014

Despre imaginile din "Atlas of CT Angiography", tocmai aparut la Springer Verlag, sub semnaturile Dr. Gratian Dragoslav Miclaus si Dr. Horia Ples, presa nu va putea scrie ca ele sunt rodul competentei si aparaturii medicale de performanta de la Neuromed fiindca asta ar suna a publicitate mascata.

Acest lucru trebuie, totusi, spus nu din orgoliu marunt, ci, punctual, din doua motive ce intereseaza pacientii nostri si pacientii care sunt in postura sa aiba imagini ultraperformante in diagnosticul lor. 

In primul rand, nicio editura de prestigiu din lume nu publica un atlas ale carui imagini nu sunt obtinute cu o tehnologie medicala imagistica de ultima ora. 

In al doilea rand, oricat de buna ar fi tehnologia imagistica, fara specialistii care o prelucreaza si care pun in evidenta ceea ce trebuie facut, asemenea imagini performante nu ar exista.

Asadar, Atlas of CT Angiography este pentru noi, pentru Neuromed o carte de vizita extrem de onoranta iar pentru pacientii nostri, cea mai sigura garantie ca ceea ce facem in beneficul sanatatii este tot mai bun si recunoscut pe plan mondial!

Mai multe detalii puteti afla cu un click aici.

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.