RORomana ENRomana

Neuromed a asigurat asistenta medicala de urgenta in cadrul simularii unei situatii de criza

18 iulie 2014

Neuromed a asigurat asistenta medicala de urgenta in cadrul simularii unei situatii de criza:

“Alerta rapire copil”

Incinta bazei de agrement Monte Carlo din comuna Sag a cunoscut in sambata care a trecut, o agitatie si o desfasurare de forte mai putin obisnuite: intre orele 17.30-20.00, a avut loc o simulare a unei situatii de criza prevazuta in Mecanismul National ,,ALERTA RAPIRE COPIL!”.

Politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, reprezentanti ai Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, efective ale Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timis, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Banat”, Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara, parteneri publici/privati si voluntari au desfasurat o actiune de simulare a unui caz de rapire de copil.

,,ALERTA RAPIRE COPIL” este un mecanism national de alertare a populatiei in cazul rapirii sau disparitiei unui copil, in imprejurari in care viata sau sanatatea acestuia este pusa in pericol. Proiectul este o campanie initiata de Inspectoratul General al Politiei Romane, in parteneriat cu Ministerul Public si Centrul FOCUS, in cadrul proiectului CALLERT, cofinantat de Comisia Europeana.

Serviciul de Ambulanta Neuromed a participat la acest exercitiu cu o echipa specializata pentru asistenta medicala de urgenta in vederea acordarii primului ajutor, trierii si consilierii victimelor.

S.C.M. Neuromed s-a aflat alaturi de parteneri publici (Primaria Municipiului Timisoara, prin Formatiunea de Interventie Rapida pe Baza de Voluntariat SALVO Timisoara, Universitatea de Vest Timisoara, Teatrul National Timisoara, Primaria Comunei sag, Capitania Timisoara, Administratia Bazinala de Apa Banat, Regia Autonoma de Transport Timisoara, Compania Nationala Posta Romana - Oficiul Judetean de Posta Timis) si parteneri privati.

Vedeti toate imaginile pe pagina de facebook.

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.