RORomana ENRomana

Neuromed participa la Targul IM MEDICAL intre 01 si 03 Noiembrie 2013

01 Noiembrie 2013

Incepand de vineri si pana duminica (01-03 Noiembrie 2013), Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed va asteapta la standul Neuromed de la Targul IM Medical din incinta Iulius Mall Timisoara la demisol in zona Sarra Blu.

In cadrul acestui eveniment, medicii de specialitate vor efectua investigatii EKG si masuratori ale tensiunii arteriale.

De asemenea, copiii sunt asteptati in spatiul de joaca amenajat special pentru acestia, unde vor putea participa la diferite scenete, facepainting, modelare baloane si jocuri distractive.

In plus, va exista si o tombola cu premii in valoare de 3 500 lei, constand in investigatii de inalta performanta CT, RMN si ecografii atat pentru dumneavoastra cat si pentru familie. Extragerea castigatorilor va avea loc in data de 3 noiembrie, la ora 15:00.

Ne-ar face o deosebita placere ca, la implinirea unui deceniu de activitate a Serviciului de Ambulanta NEUROMED, sa luati parte la acest eveniment deosebit. Va asteptam incepand cu data de 01 Noiembrie 2013, la Iulius Mall Timisoara!

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.