RORomana ENRomana

Simulare de accident aviatic pe Aeroportul Timisoara

10 August 2012

Scenariul: o aeronava aterizeaza in flacari, iar pompierii, ambulantele, angajatii aeroportului si fortele de ordine trebuie sa salveze pasagerii si sa limiteze efectele unui dezastru.

Este un scenariu posibil oricand pe un aeroport. La Timisoara s-a testat viteza de reactie a tuturor salvatorilor intr-o asemenea situatie.

Aeroportul International din Timisoara a organizat, cel mai mare exercitiu de simulare a unui accident aviatic din ultimii doi ani, cu participarea a peste o suta de persoane.

Au colaborat: Directia Serviciilor de Navigatie Aeriana - TWR Timisoara, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Banat, Serviciul de Ambulanta Timis, Serviciul de Ambulanta Neuromed, Inspectoratul Judetean de Politie Timis, Inspectoratul Judetean de Politie de Frontiera Timis, Serviciul Roman de Informatii - Timis, SC Zen SRL - Paza Aeroport, UM 01930 E.

Exercitiul de pe aeroport a fost o buna ocazie pentru a testa modul de lucru dintre serviciile de interventie din Timisoara si de a perfectiona planul comun de lucru.

multimedia
Multimedia

Fiti la curent cu ultimele noutati din imagistica medicala!

Neuromed pretuieste si respecta intimitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de protectie a datelor cu caracter personal.